Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Επίσκεψη στο γιατρό

Όταν οι γιατροί στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων συμφώνησαν να τους πάμε «κάτι κουταβάκια» για προληπτικές εξετάσεις και εμβόλια, δεν ήταν προετοιμασμένοι γι' αυτό που θα αντίκρυζαν: τέσσερις άνθρωποι, δυο αυτοκίνητα, τρία βαλιτσάκια μεταφοράς και οχτώ παιχνιδιάρικα κουτάβια μεταμόρφωσαν μέσα σε πέντε λεπτά την αίθουσα αναμονής του Νοσοκομείου σε κουταβονηπιαγωγείο, προς μεγάλη τέρψη όλων των παρευρισκομένων.

Τα μικρά έκαναν τεστ για τύφο στον οποίο αποδείχτηκαν αρνητικά και ακολούθησε ο εμβολιασμός και η αποπαρασίτωσή τους. Πανέτοιμα και υγιή λοιπόν περιμένουν τις νέες τους οικογένειες. Όπως πάντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στα 6938117816 και 6972123544. Μακάρι να είναι όλα τυχερά!!!



Τι είναι εδώ που με φέρανε; Χμ, κάτι ύποπτο συμβαίνει... Καλύτερα να μην απομακρυνθώ απ' το βαλιτσάκι μου.


-Σαν πολύ στα ώπα-ώπα δε μας έχουνε; Κάτι κακό σχεδιάζουν...
-Θέλω τη μαμά μου!


Η εξέταση παίρνει πολλή ώρα και μερικά κουτάβια είναι ασυγκράτητα!


Άλλα, πάλι, το βλέπουν πιο φιλοσοφημένα το πράγμα: αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, χαλάρωσε και απόλαυσέ το! Εδώ, ο κούταβος ετοιμάζεται να πάρει έναν υπνάκο στην αγκαλιά της Αλεξάνδρας. Ο εκ δεξιών μετράει την απόσταση απ' το πάτωμα και ετοιμάζεται για το σάλτο μορτάλε. Η έξοδος δεν είναι πολύ μακριά...

Μάγκες, μας πιάσανε. Κάτσε να δούμε από πού θα φύγουμε τώρα.




Κάποιοι τελείωσαν και αναστενάζουν με ανακούφιση. Ευτυχώς υπάρχει κι ένα φιλικό ζευγάρι πόδια να κρυφτούμε!




Αν καθίσω εντελώς ακίνητος για να γίνω ένα με το ντεκόρ, μπορεί και να γλυτώσω την εξέταση...



Ουφ, τελείωσε το μαρτύριο. Η κουταβίτσα αναπαύεται στην αγκαλιά της Ελένης. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος...


Σ' αυτό το σημείο, πρέπει να αναφερθούμε σε μια πολύτιμη βοηθό μας (αλλά και των κτηνιάτρων, όπως αποδείχτηκε!) την Ελένη. Η Ελένη είναι η μικρότερη εθελόντρια της ομάδας, ένα σπάνιο κορίτσι με πραγματική αγάπη για τα ζώα και πολλή όρεξη να βοηθήσει. Με απόλυτη σοβαρότητα, παρακολούθησε όλη την εξέταση και δε σταμάτησε να κάνει ερωτήσεις στους γιατρούς για κάθε στάδιο της διαδικασίας. Ένα μεγάλο μπράβο στην κοπέλα και φυσικά στην οικογένειά της!


Ευχαριστούμε και πάλι τους καταπληκτικούς γιατρούς στο Αττικό Νοσοκομείο που πάντα φροντίζουν τα ζώα μας με ιδιαίτερη αγάπη και στοργή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: